3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

«У світі відкриттів»

Автор: Joker_13 від 25-11-2015, 11:01, переглядів: 1 204

0
«У світі відкриттів»

Під час проведення тижня природничо-математичних наук «У світі відкриттів» з 16 по 21 листопада відбулося багато цікавих і змістовних заходів. Учні 5-11 класів виготовили газети, присвячені науковим відкриттям у сучасній математиці, фізиці, біології, хімії, географії та інформатиці. Розпочали тиждень учні 7 та 9 класу комбінованим відкритим уроком з математики та фізики (вчителі: Здебська І.О., Денисов Д.О.), під час якого дев’ятикласники показували семикласникам цікаві фізичні досліди і слухали відповіді семикласників щодо їх обґрунтування. Пізнавальним було для учнів самостійне створення листа Мебіуса і дослідження його властивостей.

Цього ж дня відбувся природничо-математичний брейн-ринг між командами 8 та 9 класів (вчителі: Буряк Ю.В., Здебська І.О, Денисов Д.О.) та між командами 10-Б класу (вчитель – Свириденко О.Л.). Змагання були запеклими, команди грали на межі своїх можливостей. 17 листопада шестикласники разом з вчителем математики – Долінко Ольгою Валеріївною підготували та провели тематичну лінійку «Цікава математика», а 18 листопада у 7 класі відбулася інтелектуальна командна гра «Морський бій» (вчитель – Загуменна Я.С.), за підсумками якої перемогла команда «Друзі» та проведено фізичну вікторину у 10-Б класі (вчитель – Буряк Ю.В.). Цього ж дня восьмикласники взяли участь у хімічному турнірі (вчитель – Французан Н.О.), шестикласники провели конкурс знавців природи рідного краю (вчитель – Литвин М.Ю.), учні 10-А класу провели конференцію «Мак у віруваннях і звичаях українського народу» (вчитель – Литвин М.Ю.), учні 10-Г класу показали фізичний феєрверк (вчитель – Кривенко А.В.), учні 10-В класу взяли активну участь у грі «Математика та інформатика» (вчитель – Берлін О.А.), учні 11-В та 11-Г класів мали змогу побувати на конференціях з астрономії (вчитель – Буряк Ю.В.).

«У світі відкриттів»19 листопада учні 9 класу провели радіолінійку з біології «Краса, яку потрібно берегти» (вчитель – Литвин М.Ю.), а учні 11-В підготували тематичну радіогазету «Нобелівські лауреати в області природничих наук» (вчитель – Свириденко О.Л.), п’ятикласники «розповіли» математичну казку, учні 10-Г класу провели географічну вікторину (вчитель – Шеремет П.М.).

20 листопада у 8 класі пройшов фізичний турнір «Найрозумніший», та природничо-математичний брейн-ринг між учнями 10-Б та 11-Б класів, де незвично перемогли учні 10-Б класу!!!

А у суботу 4 команди восьмикласників змагалися у грі «Цікава геометрія», перше місце посіли одразу дві команди «Кульбабки» та «T 4 W». Боротьба була напруженою і цікавою. Команди, які зайняли 2 та 3 місце, від лідерів відстали на 0.5 та 1 бал відповідно.

Загалом тиждень природничо-математичних наук був надзвичайно пізнавальним та захоплюючим.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.