3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Бесіда у 10-Б класі "Ми за мир"

Автор: Французан від 25-09-2015, 11:04, переглядів: 1 333

0 Бесіда у 10-Б класі "Ми за мир"

У 10-Б класі відбулася бесіда під назвою «Ми за мир!», присвячена Міжнародному дню миру. Як відомо, для більшості населення планети Земля мир – це повсякденна реальність, але на сьогоднішній день для багатьох людей у сучасному світі, у тому числі й для нашої країни, спокійне життя — казкова мрія, адже тисячі жителів страждають, живучи в атмосфері нестабільності та страху.

Двадцять п’ять років тому Генеральна Асамблея проголосила Міжнародний день миру днем загального припинення вогню і відмови від насильства. Такий день покликаний змусити людей не тільки замислитися про мир, але й зробити хоча б щось заради нього.

Щороку 21 вересня люди в різних куточках земної кулі замислюються про важливість миру. Поки лунають постріли, тривають міждержавні чи внутрішньодержавні військові конфлікти, потрібно приєднуватися до тих, хто підтримує найцінніше на планеті – мир, відстоюючи право людини мати над головою мирне небо. Наша держава не виняток. Всі українці пам’ятають минулі події, коли 19 жовтня близько тисячі людей пройшлися вулицями Києва від пам'ятника загиблим воїнам-афганцям до Національного музею історії війни. Так вони вшанували пам'ять загиблих воїнів.

Під час бесіди учні нашого класу розмірковували над важливістю та необхідністю дня миру, а також такими поняттями, як милосердя, співпереживання, дружба, знайшовши спільне та відмінне між ними під час обговорення.


Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.