Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Інтелектуальна гра у 11-Б класі «Такий відомий і невідомий Шевченко»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Інтелектуальна гра у 11-Б класі «Такий відомий і невідомий Шевченко»

Автор: Французан від 14-03-2015, 11:45, переглядів: 1 300

0 Інтелектуальна гра у 11-Б класі «Такий відомий і невідомий Шевченко»

На минулому тижні в 11-Б класі відбулася інтелектуальна гра «Такий відомий і невідомий Шевченко», присвячена життю і творчості Тараса Шевченка, яка мала за мету оглянути, повторити і систематизувати вивчені біографічні відомості та творчу спадщину митця.

Інтелектуальна гра включала в себе чотири тури, розпочавшись традиційно з розминки для того, щоб учні краще налаштувалися на подальшу роботу, яка полягала у завданнях різного рівня: відповіді на питання, цитування творів Тараса Шевченка, визначення поезій, з яких були наведені цитати. Перед початком гри клас об’єднався у дві команди – Інтелектуальна гра у 11-Б класі «Такий відомий і невідомий Шевченко»«Золоте перо» та «Слово патріота», представивши капітанів та девізи. І, навіть незважаючи на те, що більшу кількість балів отримала команда «Золоте перо», абсолютно всі учні впродовж гри проявили глибокі знання, опрацювали рекомендований матеріал, показавши у змаганні свої найкращі якості.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.