3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

«Ми пам’ятаємо …»

Автор: Joker_13 від 16-02-2015, 13:58, переглядів: 1 146

0 «Ми пам’ятаємо …»Ось уже 36 років минуло від початку війни в Афганістані. З цієї нагоди у 8 класі відбувся круглий стіл, який підготували Верещак Дмитро і Донченко Анастасія. 
Восьмикласники дізналися, що війна в Афганістані розпочалася у грудні 1979 року з нападу військ СРСР на президентський палац у Кабулі і вбивством президента країни Хафізулли Аміна та введенням у країну «обмеженого контингенту» Радянської Армії.
Унаслідок цієї війни загинуло (за міжнародними даними, прийнятими також і СРСР) близько 1,5 млн осіб. Втрати Радянського Союзу, за офіційними , становили близько 15 тисяч військовослужбовців. У цій війні загинули не лише росіяни, а  й українці, білоруси, татари... Бойові дії в Афганістані продовжувалися з 25 грудня 1979 року  по 15 лютого 1989 року. Ця війна тривала дев'ять років. За весь період війни в полоні опинилися 417 військовослужбовців, з яких під час війни і в післявоєнний час повернулися на Батьківщину 130.
Під час засідання круглого столу учні поділилися фактами про війну в Афганістані, переглянули презентацію, присвячену воїнам-афганцям. Верещак Дмитро продекламував поезію на воєнну тематику. Наприкінці заходу учні зауважили, що будь-яка війна – це зло, що калічить душі людей.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.