Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Вікторина «Бережись вогню!» у 10-А класі

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Вікторина «Бережись вогню!» у 10-А класі

Автор: Французан від 22-11-2013, 09:42, переглядів: 2 802

0

Вікторина «Бережись вогню!» у 10-А класіУ 10-А класі було проведено вікторину «Бережись вогню!» у рамках тематичного тижню пожежної безпеки.

Вогонь – страшне лихо. Статистика вражає. Приблизно кожна сьома пожежа в нашій країні виникає від пустощів дітей, від їхнього невмілого, необережного поводження з вогнем. Кожен п’ятий, що загинув під час пожежі – неповнолітній. Не можна виміряти гіркоту втрат, коли у вогні гинуть діти.

Тому під час вікторини ми мали змогу повторити усі необхідні знання правил пожежної безпеки, щоб перевірити, чи готові ми до небезпечних ситуацій, коли мова йде про життя людей. Також нам було запропоновано переглянути фільм, у якому інсценується пожежа у однокімнатній квартирі. Це було жахливе видовище – за декілька хвилин полум’я оповило усі меблі та стіни, і перед нашими очима вже не було тієї затишної кімнатки – вона перетворилась на справжнє пекло.

Про такі речі важко замислюватися, особливо, коли розумієш, що це може статися з кожним із нас і ніхто від цього не застрахований. Тож потрібно завжди памятати старий як світ вислів: «Вогонь — добрий слуга, але поганий хазяїн».

 

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.