Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя м.Олександрія » Осінній благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Осінній благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ

Автор: melnyk від 1-10-2024, 10:10, переглядів: 37

0

30 вересня в Центральноукраїнському науковому ліцеї-інтернат відбувся черговий благодійний осінній ярмарок присвячений до Дня захисників та захисниць України та до Покрова Пресвятої Богородиці (прийнято вважати, що протягом усього року Богородиця оберігає людину, покриваючи її безпосередньо своїм покровом, -Авт.). Активність учнів ліцею вже вироблена не однією подібною милосердною, доброчинною справою на підтримку військовослужбовців Збройних Сил України, які відстоюють соборність, унітарність нашої Батьківщини.

З 12.00 до 13.30 вирував ярмарок – продаж смаколиків домашньої випічки (торти, тістечка, пироги, пиріжки, налисники, пряники, вертуни, булочки, напої, бутерброди, мед, яблука, кавуни...). Чого тільки не було на столах від кожного класу. Видно, що вдома батьки та рідні, разом зі своїми дітьми, приклали великі зусилля, щоб столи були багатими на смачні смаколики... Крім продажу, збирали кошти ще й в касу від кожного класу. Судячи з суперактивності усіх, - хто був на ярмарку, – кінцевий результат має бути очікуваним і бажаним.    

Про результати благодійного ярмарку буде повідомлено на лінійці 1-го жовтня.   

Категорія: Ліцейне життя м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.