Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя м.Олександрія » Н. І. Мазур:" Далі починається ваше життя, і воно у ваших руках"

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Н. І. Мазур:" Далі починається ваше життя, і воно у ваших руках"

Автор: melnyk від 25-06-2024, 08:55, переглядів: 55

0

23 червня, в день Пресвятої Трійці, в Центральноукраїнському науковому ліцеї-інтернаті м. Олександрія відбулося вручення свідоцтв про освіту. Учні 11-А і 11-Б класів успішно, здавши екзамени на зрілість, - національний мультипредметний тест, - отримали свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти. Серед яких дві ліцеїстки отримали золоті медалі: В.Кіріченко та А.Скорупич, а В.Терещенко Грамоту за 200 балів з математики.   

З нагоди свята до відділення наукового ліцею завітала в. о. директора КЗ «Центральноукраїнського наукового ліцею – інтернату Кіровоградської обласної ради» Неля Мазур.

У вітальному слові Неля Іванівна виказала слова великої подяки учням, батькам та педагогам, які в складні часи приклали максиму зусиль, аби випускники сьогодні мали змогу отримати свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти.

 -У нашому закладі постійно діє велика трійця: діти – батьки – педагоги, що завжди має бажаний результат. Вклоніться низько батькам за недоспані ночі, за підтримку і допомогу нашим педагогам… Хай ці роки були найскладнішими у вашому житті, щоб з завтрашнього дня було все легше. Хай збудуться усі ваші мрії. Далі починається ваше життя, і воно у ваших руках. Я вам бажаю прекрасних людей у вашому самостійному житті…  

Категорія: Ліцейне життя м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.