Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя м.Олександрія » Україна пам'ятає: День Перемоги над нацизмом та інтелектуальний турнір "Україна звитяжна"

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Україна пам'ятає: День Перемоги над нацизмом та інтелектуальний турнір "Україна звитяжна"

Автор: melnyk від 10-05-2024, 12:36, переглядів: 70

0

8 травня Україна вперше відзначає День пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років. Цього дня ми не лише вшановуємо подвиг воїнів, які ціною власного життя здобули перемогу над злом, а й схиляємо голову перед пам'яттю мирних жителів, які загинули та постраждали від жахіть війни.

Пам'ять про війну не повинна стати культом перемоги, а має надихати нас на вміння цінувати мир, рішуче протистояти агресії та несправедливості, виховувати сміливість та принциповість.

      Інтелектуальний турнір "Україна звитяжна", проведений для учнів 10-Б класу,  став не лише захопливим змаганням, але й важливою подією, яка сприяла вихованню патріотичних цінностей у підростаючого покоління. Пам'ять про подвиг наших предків – це запорука того, що Україна й надалі буде сильною та незалежною державою.  

Окрім інтелектуальної складової, важливим аспектом турніру стало виховання патріотичних почуттів, національної гідності та вдячності нашим героям за їхню звитягу.

Пам'ятаючи про минуле, ми будуємо краще майбутнє! Слава Україні!

Категорія: Ліцейне життя м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.