Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Гімназійне життя м.Олександрія » Привітання з Всесвітнім Днем миру від 11-В класу

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Привітання з Всесвітнім Днем миру від 11-В класу

Автор: anna_garifylina від 21-09-2021, 14:14, переглядів: 338

0
У сучасному світі мир – це найбільша цінність та мрія. Адже  нестабільність, страх та насилля – не просто лякають та знищують, а й не дають можливості розвиватися країнам, державам, народам…
Саме тому  існує цей день – Міжнародний день миру (International Day of Peace).
Міжнародний день миру відзначають у всьому світі із 1982 року за ініціативою Генеральної Асамблеї ООН як день всесвітньої відмови від насильства і вогню.У цей день ООН закликає всі країни зупинити військові дії і хоча б на 24 години припинити проливати кров. Тільки мирні переговори та вирішення наявних проблем шляхом діалогу і компромісних рішень можуть дати дійсно відчутні результати і користь для всього людства.
В Україні День миру встановлений Указом Президента в 2002 році і відзначається щорічно також 21 вересня – в Міжнародний день миру.
Бажаємо усім нам мирного неба, оскільки воно відкриває перед людством перспективи,не зводячи їх до боротьби за виживання!Бажаємо нових відкриттів, які зупинять біди, хвороби і катаклізми! Бажаємо творити добро у кожній сфері діяльності, адже це наша країна, наша земля – нам з вами тут жити!    
 Вихователь Лановенко В.Р. разом з 11-В класом.

Категорія: Гімназійне життя м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.