Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя м.Олександрія » Відкрита виховна година в 11-Б класі «Які фактори впливають на результати ЗНО?»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Відкрита виховна година в 11-Б класі «Які фактори впливають на результати ЗНО?»

Автор: anna_garifylina від 21-03-2019, 21:37, переглядів: 1 286

0 Зовнішнє незалежне оцінювання радикально відрізняється від звичайної форми перевірки знань, тому проблема психологічної підготовки випускників до ЗНО набуває особливої актуальності. У зв’язку з цим в 11-Б класі була проведена відкрита виховна година «Які фактори впливають на результати ЗНО?», з метою формування умінь керувати стресовою ситуацією, позитивно налаштувати учнів перед здачею ЗНО, підготувати упевненість у собі і своїх силах.

Під час заняття учні виступали з доповідями, зокрема, Марковська В. і Данилко В. зазначили,що на результати ЗНО впершу чергу впливає те, як учень вивчив матеріал, дівчата розробили буклети з практичними рекомендаціями по підготовці до іспиту.

         Вусик П. та Щока К. дослідили цікаві факти того, що учні спеціалізованих шкіл, учні які проживають у містах, ті хто навчається в математичному класі, в україномовній школі за статистикою на декілька балів здають ЗНО краще інших, тому дівчати зробили висновок, що в них всі шанси скласти іспит на високі бали.

         Сандул А. поділився тактикою написання тесту, яку він розробив під час складання пробного ЗНО з української мови.

         Благий Д. розробив 7 лайфхаків для абітурієнтів, які допоможуть під час вступу до омріяного університету.

         Протягом всієї виховної години учні створювали для себе Карту бажань, на якій зображували свою найзаповітнішу мрію, скласти ЗНО на 200 балів.

         Отже, після виховної години, учні можуть бути впевнені, що їм нема чого боятися на ЗНО, адже вчителі їх озброїли знаннями, вихователі психологічно налаштували, тож всі фактори мають тільки позитивно впливати на іспит, а якщо хтось в цьому сумнівається, тому допоможе його особиста Карта бажань.

   Гончаренко М.(учень 11-Б)

фотозвіт

Категорія: Ліцейне життя м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.