3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Виховні заходи у 10 класі

Автор: anna_garifylina від 19-10-2016, 10:37, переглядів: 1 180

0

Урок-практикум на тему «Увага! Діти на дорозі!»  

В 10 класі відбувся урок-практикум на тему «Увага! Діти на дорозі!»  Учні 10 класу  згадали правила дорожнього руху та правила користування громадським транспортом. Діти активно брали учать у класній годині та були повністю згодні з тим, що «Правила безпеки на дорозі» є дуже актуальною темою у наші дні. Також поновили куточки безпеки руху. Учні  10  класу здійснили подорож по місту, з метою закріплень знань по даній темі. (фотозвіт)

Урок-тренінг на тему «Ми особливі!»  

04 жовтня  в 10 класі в рамках проекту "Вчимося жити разом" пройшов тренінг на тему «Ми особливі». Мета тренінгу: дати учням можливість розвивати життєві уміння і навички толерантності, протидії  дискримінації, уміння працювати в команді, поважати особистісні якості інших людей.

 Граючи, кожна дитина бере участь у роботі, ділиться своїми життєвими навичками, набуває вміння, які допомагають успішно долати труднощі повсякденного життя, і адаптується до різних змін, підтримуючи при цьому відповідний рівень здоров’я.

Результатом вдалого тренінгу стала «Картина радості», яку діти виготовили власноруч. (фотозвіт)

Екскурсія до осіннього парку 

Діти отримали масу задоволення та гарних емоцій. Грали в цікаві  рухливі ігри, спілкувались  та насолоджувались мальовничими  пейзажами. (фотозвіт)


«Бібліотека в стилі Las Vegas»

 «Бібліотека в стилі Las Vegas» - під таким гаслом відбулося феєричне свято у Олександрійській центральній районній бібліотеці ім. Д. І. Чижевського, приурочене до Всеукраїнського Дня бібліотек. Справжнім сюрпризом для відвідувачів стало перетворення книгозбірні в центр дозвілля та розваг. На відвідувачів, учнів 10-го класу Кіровоградського обласного навчально-виховного комплексу (гімназія-інтернат – школа мистецтв), чекав бібліо-косплей, під час якого діти, демонструючи гарні знання з різних галузей знань, отримували фішки в бібліотечному казино, які обмінювали на призи в аукціоні.

Для малечі бібліотечні працівники організували майстер-клас «Газетний декор», диво-мандрівку «У незвичайну країну Інтернет», презентацію книжкових новинок «Фантазери-казкарі, або неймовірна подорож казковими світами».

Учні 5-го класу Кіровоградського обласного навчально-виховного комплексу (гімназія-інтернат – школа мистецтв) взяли участь у аукціоні ідей та пропозицій «Я хочу, щоб у бібліотеці було…», та дискусійному батлі «Книга чи Інтернет». (матеріал взято з сайту центральної районної бібліотеки ім. Д. І. Чижевського) (фотозвіт)

Категорія: Гімназійне життя м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.