Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Психологія » "Торгівля людьми, насильство в сім'ї - злочин проти людини"

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

"Торгівля людьми, насильство в сім'ї - злочин проти людини"

Автор: yulua від 18-10-2024, 12:13, переглядів: 15

0

18 жовтня відзначається Європейський день протидії торгівлі людьми. Цей день має на меті привернути увагу до проблеми, інформувати спільноту про небезпеку і допомогти виявляти та боротися з торгівлею. Соціальним педагогом та класним керівником Момот Н.В було проведено годину спілкування з учнями 7 класу.

Учні дізналися, що торгівля людьми - це форма сучасного рабства, яка включає експлуатацію жінок, чоловіків і дітей у різних формах: примусова праця, незаконне усиновлення, примусове жебракування. Військові конфлікти підвищують ризики потрапляння в рабство через втрату житла, роботи та захисту. Переміщені особи, особливо жінки та діти, часто стають мішенями для злочинців, які використовують їхню вразливість.

Обговорили питання, як уникнути потрапляння в сучасне рабство, поради для дітей та підлітків, куди звертатися за допомогою. Переглянули відеоролик "Торгівля людьми, трудова та сексуальна експлуатація в умовах війни". Також проведена групова робота "Як уникнути пастки".

Категорія: Психологія / Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.