Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Новини » Ліцеїсти створювали власний повітряний болід

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Ліцеїсти створювали власний повітряний болід

Автор: melnyk від 24-04-2024, 10:10, переглядів: 20

0
22 квітня у Центральноукраїнському науковому ліцеї-інтернаті Олександрії з ентузіазмом відзначили День техніки та інженерії! Цього дня юні науковці та дослідники мали захопливе завдання: створити власний повітряний болід.
День розпочався з вивчення принципів аеродинаміки, конструкцій та матеріалів, що використовуються для створення болідів. Вони аналізували зразок за відео, вивчали різні складові та обирали найефективніші рішення для свого проєкту. Саме вивчення принципів аеродинаміки під час створення повітряного боліду допоможе учням зрозуміти, як працюють дрони. Дрони, як і повітряні боліди, повинні бути спроектовані таким чином, щоб вони могли ефективно пересуватися в повітрі.
Об’єднавшись у групи, учні втілювали свої задуми в життя. Кожен член команди мав можливість проявити свої знання, навички та креативність. Кульмінацією дня стало випробування болідів. З хвилюванням учні запускали свої творіння, спостерігаючи за їх рухом. Кожен болід мав свої особливості та переваги. Після випробувань ліцеїсти пояснювали за рахунок чого відбувається рух у створених виробах.
Дякуємо витхователю Олені Віталіївні Кудрявеньковій за свято творчості та командного духу! 

Категорія: Новини

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.