Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Новини » Спробували свої сили у завданні на співвідношення складових частин дрону та їх назв англійською мовою

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Спробували свої сили у завданні на співвідношення складових частин дрону та їх назв англійською мовою

Автор: melnyk від 19-04-2024, 12:10, переглядів: 32

0
 Англійська мова відіграє важливу роль у вивченні оперування дронами, оскільки велика частина загальноприйнятого термінологічного словника в цій галузі є англомовною. Знання англійської мови допомагає операторам дронів правильно розуміти інструкції, взаємодіяти з іншими фахівцями в цій сфері, а також набувати нові технічні та професійні знання через англомовну літературу, курси та відкриті джерела.
  Свої перші кроки у цьому напрямку зробили і наші ліцеїсти 18 квітня. На великих перервах усі хто бажали змогли спробувати свої сили у завданні на співвідношення складових частин дрону та їх назв англійською мовою. Якщо не вистачало знань, допомагали логіка та, звичайно, здогадка.
 У командних змаганнях представники класів переглянули відеоінструкцію та спробували визначити функції складових частин дрону. Результати команд приємно порадували.
 Дякуємо вчителю англійської мови Анжеліці Миколаївні Груші за змістовний день!

                                                             

Категорія: Новини

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.