3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

We are ready!

Автор: dend від 30-05-2017, 14:33, переглядів: 941

0

Мабуть, немає більш хвилюючого моменту ніж старт. От і сьогодні для учнів гімназії був своєрідний старт – відкриття мовного табору.

Кожен клас вражав глядачів яскравими виступами. Так ми мали змогу відірватися на повну під нашу вже улюблену пісню «It`s a beautiful day». Після промови директора ми влаштували міні-фотосесію, аби увінчити цей день у пам'яті кожного учня 10-В класу.

Далі ми зібралися в класі, щоб завершити підготовку власних проектів та захистити їх. Перша команда готувала про історію парку «Софіївка». У своїй доповіді вони повідомили про засновникa та архітектора одного з 7 чудес України. Друга група представила презентацію про скульптуру та фонтани дендропарку. Учні розповіли про безліч цікавих містин, на яких не зосереджують свою увагу навіть екскурсоводи. Третя група ознайомила нас з флорою заповідника. Учні відкрили для себе багато нових та цікавих фактів. Після кожного з захистів ми мали змогу взяти участь у вікторинах та перевірити свою уважність.

Після цього ми обговорили вчорашню прогулянку Кропивницьким. Також, щоб більше дізнатися один про одного, ми написали міні-твори англійською, у яких кількома реченнями описали себе, наші звички та хобі.

Іноді людям так не вистачає душевного тепла, тому ми вирішили подарувати його тим, хто завше його потребує, тож відправилися до Кіровоградського будинку  пристарілих «Милосердний Самарянин».

Насичений та сповнений новими враженнями день проминув майже непомітно, але надав вешкам сил на нові звершення.

Категорія: Літня мовна школа

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.