Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Безпека житттєдіяльності » Бесіда-тренінг «Організація дорожнього руху» у 10-В класі

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Бесіда-тренінг «Організація дорожнього руху» у 10-В класі

Автор: Французан від 12-09-2017, 16:59, переглядів: 3 221

0

Щодня кожен з нас перебуває в ролі учасника дорожнього руху. Переходимо дорогу – ми пішоходи, рухаємося міським транспортом – пасажири, а якщо маємо власний транспорт, то час від часу стаємо водіями. Для виконання цих ролей ми повинні знати правила дорожнього руху. Саме з метою вдосконалення знань та вмінь учнів з ПДР й була присвячена бесіда- тренінг «Організація дорожнього руху. Правила безпеки при переході вулиці», яка була проведена в 10-В класі.

Під час тренінгу учні класу зазначили, що життя у кожної людини єдине і неповторне, і тому кожен повинен його берегти. Цієї мудрої і дуже важливої науки ми повинні вчитися постійно, щоб одержані знання стали стійкими переконаннями і нормою життя. Правил у нашому довкіллі є чимало, їх треба знати і дотримуватися. А в числі найголовніших правил життя є правила безпечної поведінки на вулицях і дорогах.

Учні класу закликали усіх присутніх не забувати найважливішого правила свого життя і здоров’я – правила поведінки на вулицях рідного міста і за його межами. Тільки пильність і обережність збережуть усім життя.

Категорія: Безпека житттєдіяльності / Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.