3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

«Віримо в силу доброти»

Автор: feanen від 16-03-2023, 14:19, переглядів: 166

0

16 березня з учнями 5 класу проведено бесіду з ігровими моментами «Сила добра». Говорили про найважливішу цінність людської душі – про доброту. Злі та недобрі почуття – пригнічують та нівечать наші душі. Весь світ стоїть добром людського серця. Доброта творить, відроджує, лікує.

Діти висловлювали свою думку , відповідаючи на питання: «Що людині потрібно для щастя?» Здоров'я, хороші друзі, щоб рідні здорові були, а головне, щоб скоріше закінчилась війна. А ще потрібно, щоб поруч з нами були завжди добрі, чуйні люди

Саме від кожної людини залежить, чого у світі стане більше – добра чи зла. Доброта – це уміння співчувати іншій людині, відгукуватися на її горе, яке може спіткати кожного з нас, це милосердя по відношенню до того, хто потребує допомоги, це добре ставлення до всіх людей.

Все своє життя, починаючи з дитинства, людина підкає, що таке «добре», а що таке «погано».

Бути добрими та чуйними, ставитися до людей з теплом, - такий висновок зробили п'ятикласники. Добра справа – це справа кропітка. І тут гарними фразами не обійдешся. Добро завжди дієве, воно не буває пасивним, а пасивне добро – це вже не добро.

Категорія: ---

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.