Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Захист наукових робіт НТУ «Дивосвіт»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Захист наукових робіт НТУ «Дивосвіт»

Автор: yulua від 14-01-2023, 14:37, переглядів: 214

0

14 січня 2023 року в Центральноукраїнському науковому ліцеї-інтернаті відбувся І етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів НТУ «Дивосвіт».
Попри вимкнене світло і повітряну тривогу, ліцеїсти презентували свої наукові дослідження з математики, астрономії, хімії та біології, психології, історії та правознавства, філософії, географії, англійської мови, української мови та літератури, зарубіжної літератури та мистецтвознавства. 

Роботи були цікавими та актуальними. Учні доклали максимум зусиль, щоб довести науковість та практичну цінність свого дослідження. Але без наших вчителів важко було б це зробити. Адже саме вони допомагали ліцеїстам у написанні робіт. Переможці конкурсу (І місця) будуть захищати свої напрацювання на ІІ етапі конкурсу-захисту Кіровоградської МАН.


Дякуємо за змістовну підготовку всім учням та вчителям ліцею.
Незважаючи на складні умови життя та навчання, все ж таки українці – це нація нескорених, сильних духом, вільних нащадків славного Кобзаря – «Учітесь, читайте, і чужому научайтесь, й свого не цурайтесь». Слава Україні!









Категорія: ---

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.