3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Живи вільно

Автор: yulua від Учора, 16:53, переглядів: 7

0

Торгівля людьми – це страшний злочин, вчинений проти людської гідности та свободи. На жаль, ця проблема існує у всьому світі і набуває глобальних масштабів. 18 жовтня відзначається Європейський день протидії торгівлі людьми.

Категорія: Психологія / Ліцейне життя

 

"Торгівля людьми - проблема XXI століття"

Автор: melnyk від Учора, 14:08, переглядів: 5

0

До європейського дня боротьби з торгівлею людьми в 11-Б класі (м. Олескандрія) була проведена година спілкування "Торгівля людьми - проблема XXI століття". Трикозенко Даріна ознайомила учнів з важливістю проблеми торгівлі людьми, з сучасною ситуацією щодо цієї ситуації в Україні, з формами та етапами торгівлі людьми. Попруга Богдана підготувала презентацію про передумови, групи ризику та наслідки торгівлі людьми. Учні прийняли активну участь в обговоренні міфів щодо торгівлі людьми та реальних історій постраждалих. Були надані поради, як не жертвою торгівлі людьми, а також практичні рекомендації, куди звернутися в разі потрапляння в біду. Учні усвідомили, що входження в доросле життя, це не лише розширення можливостей, а й вимагає відповідальності за власні вчинки.   

Категорія: Ліцейне життя м.Олександрія

 

"Протидія торгівлі людьми".

Автор: melnyk від Учора, 13:40, переглядів: 6

0

До Європейського Дня боротьби з торгівлею людьми у 8-му класі (м. Олександрія) була проведена виховна година "Протидія торгівлі людьми". Учні дізналися, що це проблема сьогодення світового масштабу.  Ліцеїстам було надано поради, як не стати жертвою торгівлі людьми, та надано практичні рекомендації куди можна звернутися в разі потрапляння в тенета работоргівців, ознайомила учнів з нормативно-правовою базою законодавства України по даному питанню, спонукала учнів до морального самовдосконалення, щоб вони чітко усвідомили, що торгівля людьми - це злочин проти людства. 

Категорія: Ліцейне життя м.Олександрія