3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

«День народження міста»

Автор: gerwetis від 24-09-2024, 14:49, переглядів: 30

0

На честь 270-ти річчя міста Кропивницького учні ліцею інтернату здійснили екскурсію вулицями міста, відвідали храми, взнали історію їх заснування. Класний керівник Наталія Авимівна коротко розповіла про історію створення міста та деяких храмів 19 століття. Така екскурсія допомогла школярам краще зрозуміти історичну спадщину і пишатися своєю малою Батьківщиною.

Категорія: Ліцейне життя

 

"Олімпійський рух: спортивні досягнення українських спортсменів"

Автор: melnyk від 24-09-2024, 14:34, переглядів: 8

0

Під час проведення "Олімпійського тижня" учні 10- А класу ( м.Олександрія) брали участь у спортивному заході "Олімпійський рух: спортивні досягнення українських спортсменів".Учні розповіли про видатних спортсменів України та олімпійські перемоги на Олімпіаді 2024 у Парижі. 

 Провели змагання в класі, спрямовані на популяризацію спорту, здорового способу життя та олімпійського руху. Веселі спортивні конкурси не залишили байдужими жодного учня класу. Позитивні емоції, дружня атмосфера змагань - все це сприяє формуванню навичок та культури здорового способу життя .

Категорія: Ліцейне життя м.Олександрія

 

«Усім треба пам’ятати, що на дорозі не варто жартувати»

Автор: gerwetis від 24-09-2024, 08:48, переглядів: 13

0

Під час тижня присвяченого безпеки життєдіяльності «Їдь тихо - оминеш дорожнє лихо» учні 5 класу пройшли гру-вікторину. Розподілившись на команди учні пригадали правила дорожнього руху та в ігровій формі закріпили свої знання. Допомагаючи один одному вони змоги успішно пройти усі етапи вікторини. За результатами перемогла – дружба!

Категорія: Ліцейне життя