3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Правила дорожні – корисні для кожного !

Автор: gerwetis від 18-09-2024, 20:11, переглядів: 20

0

Виховна   бесіда “ Правила  дорожні – корисні для кожного !”

18.09.24р. у 10-В класі була проведена виховна бесіда « Правила дорожні – корисні для кожного !» в рамках тижня БЖ «Їдь та ходи тихо – оминеш дорожнє лихо!». Ліцеїстка Бабаян А. підготувала змістовну презентацію  «Правила дорожнього руху». Учні класу приймали активну участь в обговоренні різних життєвих ситуацій, які виникають на дорозі. Вихователь Стрембіцька С.В. наголосила, що всі учасники дорожнього руху повинні  дотримуватися та виконувати правила дорожнього руху. Ліцеїсти сформували   правила поводження на дорозі, правила поведінки в транспорті, виробили алгоритм дії при ДТП. Учні усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, адже від цьго залежить їх життя і здоров’я! 

Категорія: Ліцейне життя

 

Правила, які рятують життя

Автор: gerwetis від 18-09-2024, 20:08, переглядів: 22

0

В рамках тижня знань правил дорожнього руху «Їдеш у путь – обережним будь!» у  10 - Б класі відбулася тематична класна година «Безпека дорожнього руху в умовах воєнного стану». Знання правил дорожнього руху та їх дотримання завжди було актуальною проблемою. Умови воєнного стану внесли деякі корективи.

Під час заходу десятикласники узагальнили свої знання щодо причин виникнення небезпечних ситуацій на дорогах та способів їх уникнення. Ольга Закревська підготувала повідомлення щодо статистики дорожньо-транспортних пригод в нашій області та їх причин. Окрім цього, були визначені деякі додаткові правила, яких необхідно дотримуватися в умовах війни: уважно ставитися до невідомих речей, які можуть опинитися на дорогах; за можливістю триматися на близькій до укриття відстані; не знімати важливі обʼєкти; не користуватися дорожньо-транспортними засобами під час комендантської години тощо. 

Свідоме ставлення до правил дорожнього руху у будь-який час зберігає не лише наше життя, а й життя людей, які поряд з нами – це головний висновок, який повинні були зробити учні, присутні на тематичній класній годині.

Категорія: Ліцейне життя

 

Їдь та ходи тихо - оминеш дорожнє лихо

Автор: gerwetis від 18-09-2024, 20:04, переглядів: 32

0

У рамках тижня безпеки життєдіяльності в 11-Г класі була проведена виховна бесіда з елементами вікторини "Їдь та ходи тихо - оминеш дорожнє лихо", метою якої було підвищення обізнаності ліцеїстів про основні правила дорожнього руху та важливість безпечної поведінки на дорозі.

Захід розпочався з інформаційної бесіди, під час якої учні пригадали хто є учасниками дорожнього руху,  ознайомились із основними правилами пересування пішоходів і водіїв. Особливу увагу було приділено темам безпеки на пішохідних переходах, а також використанню світловідбивних елементів у темний час доби.


Для закріплення отриманих знань ліцеїсти  мали можливість розгадати кросворд та взяти участь у вікторині. Це допомогло закріпити отримані знання та розвинути навички безпечної поведінки.

 Отже, свідоме ставлення та дотримання правил дорожнього руху- є запорукою здоров'я і життя кожного з нас. 

Пам'ятаймо, що безпека на дорозі залежить від кожного учасника дорожнього руху!

Категорія: Ліцейне життя

 

Майстерка з виготовлення світловідбивних флікерів

Автор: dend від 18-09-2024, 16:01, переглядів: 35

0

В рамках тижня безпеки життєдіяльності "Їдь та ходи тихо - оминеш дорожнє лихо" вихователь 11-Г класу, С.Б.Гончар провела майстер-клас з виготовлення світловідбивних флікерів.


Категорія: Ліцейне життя