3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Правила, які рятують життя

Автор: gerwetis від 18-09-2024, 20:08, переглядів: 22

0

В рамках тижня знань правил дорожнього руху «Їдеш у путь – обережним будь!» у  10 - Б класі відбулася тематична класна година «Безпека дорожнього руху в умовах воєнного стану». Знання правил дорожнього руху та їх дотримання завжди було актуальною проблемою. Умови воєнного стану внесли деякі корективи.

Під час заходу десятикласники узагальнили свої знання щодо причин виникнення небезпечних ситуацій на дорогах та способів їх уникнення. Ольга Закревська підготувала повідомлення щодо статистики дорожньо-транспортних пригод в нашій області та їх причин. Окрім цього, були визначені деякі додаткові правила, яких необхідно дотримуватися в умовах війни: уважно ставитися до невідомих речей, які можуть опинитися на дорогах; за можливістю триматися на близькій до укриття відстані; не знімати важливі обʼєкти; не користуватися дорожньо-транспортними засобами під час комендантської години тощо. 

Свідоме ставлення до правил дорожнього руху у будь-який час зберігає не лише наше життя, а й життя людей, які поряд з нами – це головний висновок, який повинні були зробити учні, присутні на тематичній класній годині.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.