3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Мігруй та працюй безпечно

Автор: gerwetis від 16-09-2024, 19:08, переглядів: 30

0

Для учнів 10-В класу було проведено тренінг "Мігруй та працюй безпечно", під час якого  обговорено важливу на сьогодні проблему трудового рабства. Тренінг провів Володимир Мільчак -  представник громадської організації "Чистий аркуш".

Учні у доступній формі,  з демонстрацією відеоматеріалів  були поінформовані про захист осіб, які постраждали від експлуатації і торгівлі людьми.

Важливо, що Володимир Мільчак  розповів, як попередити різні життєві випадки, та провів для десятикласників цікавий тематичний квест. Також він надав практичні поради, як діяти людям, які  потрапили до трудового рабства, куди звертатися за допомогою і підтримкою.

Наприкінці зустрічі учні отримали  блокноти з емблемою громадської організації, невеличкі подарунки і солодощі та зробили фото на пам'ять.

Категорія: Ліцейне життя

 

ЯК БУТИ ОК, НЕЗВАЖАЮЧИ НА СКЛАДНІ ОБСТАВИНИ

Автор: yulua від 16-09-2024, 16:52, переглядів: 32

0

Ти як? Якщо ти вмієш керувати своїми емоціями, то твоє життя сповнене гармонії та щастя. Самоконтроль – це ключ до успіху. 16 вересня учні 11-Г класу разом з практичним психологом Юлією Проценко відвідали захід, який проходив в Обласній універсальній науковій бібліотеці ім.Д.І.Чижевського. Тренінг проводила Оксана Клименченко – відома психологиня, сімейний консультант, психотерапевт у методі Позитивної психотерапії.

Категорія: Психологія

 

День українського кіно

Автор: gerwetis від 16-09-2024, 13:30, переглядів: 29

0

День українського кіно — це особлива подія, яка зосереджує увагу на національних стрічках та здобутках вітчизняних кінематографістів. Щорічно відзначається у другу суботу вересня

У 2024 році це свято припадає на 14 вересня. Це чудова нагода згадати визначних діячів кіноіндустрії, переглянути класичні та сучасні стрічки, а також обговорити важливі питання розвитку українського кінематографа.


Більше інформації можна переглянути на блозі бібліотечно-інформаційного центру «Віртуальна бібліопланета»

Категорія: Ліцейне життя