3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Кіровоградська обласна організація Товариства Червоного Хреста України провели тренінг з першої медичної допомоги

Автор: gerwetis від 13-09-2024, 19:02, переглядів: 19

0

13 вересня учні 10-Г класу Центральноукраїнського наукового ліцей-інтернату провели тренінг з представниками обласної організації Червоний Хрест. 

Разом з учнями 10-Г класу фахівці провели загальну розмову і практикум з теми «Першої домедичної допомоги». Саме на практикумі учні навчились проводити легенево-серцеву реанімації, послідовності допомоги постраждалому, якщо він раптом знепритомнів. Для проведення таких навчань використовувались манекени і тренажер для проведення серцево-судинної реанімації. 

Такий тренінг допомагає учням зрозуміти, як діяти в критичних ситуаціях, надаючи їм впевненість у своїх силах і знаннях для надання допомоги в разі потреби.

Категорія: Ліцейне життя

 

«Українські спортсмени, про яких говорить весь світ»

Автор: melnyk від 13-09-2024, 13:06, переглядів: 25

0

12 вересня в 11-А класі (м.Олександрія) проведено усний журнал на тему «Українські спортсмени, про яких говорить весь світ». Головною темою нашої зустрічі стали цьогорічні Олімпійські ігри, що відбулися в Парижі. 

Учні із зацікавленістю обговорювали яскраві моменти змагань та звернули особливу увагу на досягнення українських спортсменів. З гордістю говорили про наших олімпійців, таких як Ярослава Магучіх, яка здобула золоту медаль у стрибках у висоту, Ольгу Харлан, яка знову підтвердила свою майстерність, завоювавши чергову олімпійську нагороду та інших. 

Українські спортсмени не лише демонструють високий рівень фізичної підготовки, а й вкотре доводять, що сила духу та наполегливість здатні перемагати будь-які труднощі.

Категорія: Ліцейне життя м.Олександрія

 

13 вересня - День позитивного мислення

Автор: yulua від 13-09-2024, 12:55, переглядів: 24

0

Позитивне мислення є потужним засобом, який допомагає нам покращувати наше життя, зменшує стрес і сприяє підвищенню загального самопочуття. 


Категорія: Психологія

 

Гра-перегони "Україна олімпійська"

Автор: melnyk від 13-09-2024, 11:55, переглядів: 18

0

 Гра-перегони "Україна олімпійська" стала справжнім святом спорту та патріотизму для учнів 11-Б класу. Протягом тижня учні змагалися в знаннях про історію українського спорту, біографіях видатних спортсменів та особливостях різних видів олімпійських дисциплін. Особливий фурор справили завдання, пов'язані з Олімпіадою 2024 року, що відбулася цього літа у Франції. Учні з захопленням ділилися своїми враженнями від виступів українських спортсменів, обговорювали їхні досягнення та висловлювали свою гордість за країну.  

Категорія: Ліцейне життя м.Олександрія

 

«Найкращі спортсмени незалежної України»

Автор: melnyk від 13-09-2024, 11:48, переглядів: 25

0

12 вересня в 9 класі  (м.Олександрія) вихователем Перемет Д.С. було проведено інформаційний огляд «Найкращі спортсмени незалежної України», присвячений олімпійському тижню. Учні дізналися про внесок українських спортсменів у популяризацію олімпійського руху. Було акцентовано увагу на здобутках українців під час Літніх Олімпійських Ігор та Паралімпіад 2024 року. Сподіваємося, що олімпійський дух продовжить надихати нас на великі справи і підтримувати культуру здорового способу життя.

Категорія: Ліцейне життя м.Олександрія