3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

ТРИВАЄ БОРОТЬБА

Автор: dend від 10-09-2024, 17:18, переглядів: 33

0

Традиційно в Україні перший урок нового навчального року присвячується обговоренню тем, важливих для держави саме у цей час. Сьогодні всі українці живуть однією думкою, одним болем, однією надією – звільнити окуповані рашистами території, дочекатися додому своїх воїнів і повернутися до мирного життя. Урок, проведений 1 вересня в 10 - Б класі, мав назву «Триває боротьба». Він був присвячений головним подіям відбиття російської агресії та відтворенню важливих історичних моментів історії України.

Категорія: Ліцейне життя

 

“Життя – це подарунок. Не треба його марнувати”

Автор: yulua від 10-09-2024, 17:07, переглядів: 35

0

10 вересня - Всесвітній день запобігання самогубствам.

Практичний психолог Центральноукраїнського наукового ліцею-інтернату провела заходи з учнями 10-11 класів, спрямованих на роздуми про найважливіші аспекти життя. Особливу увагу було приділено таким важливим поняттям, як життєві цінності, унікальність кожної особистості та пошук щастя.

Категорія: Психологія

 

Що ти знаєш про торгівлю людьми?

Автор: gerwetis від 10-09-2024, 16:31, переглядів: 39

0

10 вересня в 11- А класі, спільно з представниками ГО " Чистий аркуш", була проведена інформаційна година " Що ти знаєш про торгівлю людьми?"         Торгівля людьми завжди була гострим питанням, але після повномасштабного вторгнення, воно стало як ніколи актуальним.            Під час інформаційної години учням, на їхньому особистому прикладі, продемонстрували всі хитрощі нечесних роботодавців, вказали,  на що слід звертати увагу при працевлаштуванні, і як себе поводити, якщо ти вже став жертвою торгівлі людьми.

Категорія: Ліцейне життя

 

Бесіда «День воєнної розвідки України»

Автор: gerwetis від 10-09-2024, 12:46, переглядів: 33

0

В 10-Г пройшла бесіда присвячена Дню Розвідки в Україні. В Україні цей день відзначають 7 вересня. Цей день є свідченням визнання особливої ролі, яку відіграє воєнна розвідка у справі захисту національних інтересів держави. У складних умовах відкритої агресії країна потребує ефективної та активної розвідки, спроможної до надання оперативної, об’єктивної та достовірної розвідувальної інформації, а також реальних прогнозів для прийняття керівництвом країни важливих державних рішень у сфері національної безпеки. Під час бесіди ліцеїсти переглянули презентацію та обговорли роль розвідувальних служб в Україні. Загалом, захід має на меті не лише інформувати учнів про роль розвідки, але й виховувати в них патріотизм та повагу до тих, хто забезпечує безпеку та захист держави.

Категорія: Ліцейне життя

 

Давайте познайомимось!

Автор: gerwetis від 10-09-2024, 10:20, переглядів: 79

1

На початку навчального року з учнями 11-А, В класів була проведена
година спілкування «Давайте познайомимось!». Одинадцятикласники брали
активну участь у спілкуванні, під час якого визначалися їх індивідуальні
особливості, фізичні та психологічні потреби; обговорювалися правила
поведінки у колективі, значення взаємоповаги, взаєморозуміння, взаємодовіри
та взаємодопомоги. Проведене анкетування дасть змогу усім учасникам
навчально-виховного процесу краще пізнати один одного, проблеми кожного,
бажання, життєві пріоритети, ставлення до себе та оточуючих.

Категорія: Ліцейне життя