3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Майстер-клас з вогневої підготовки предмету «Захист України» для учнів 10-Б класу

Автор: dend від 23-05-2024, 14:10, переглядів: 93

0

22 травня у будинку фізкультури КОО ФСТ «Динамо» України учні 10-Б класу КЗ «Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат» відвідали майстер-клас з вогневої підготовки предмету «Захист України». 

Ліцеїсти опановували техніку поводження зі зброєю, прийоми стрільби, положення під час стрільби з місця (лежачи, з коліна, стоячи) та в русі. Вибір і зайняття правильної позиції для стрільби.

Категорія: Ліцейне життя

 

Культура учасників дорожнього руху

Автор: melnyk від 23-05-2024, 09:38, переглядів: 55

0

Найцінніше що людина має - це її життя. А безпека на дорозі - це, насамперед, запорука тривалого й активного життя. Безпека пішоходів, водіїв, пасажирів залежить від знання і дотримання Правил дорожнього руху. Як учні 8-го класу (м.Олександрія) знають правила дорожнього руху, як уміють себе поводити в різних ситуаціях, було перевірено під час виховної години "Культура учасників дорожнього руху". Ліцеїсти поглибили свої знання про правила дорожнього руху: облаштування дороги, дію світлофора, дорожні знаки та їх значення, права та обов`язки пішоходів. Велику вагу було приділено дорожньо-транспортним пригодам, травмуванням під час ДТП та алгоритму дій при наданні першої  домедичної допомоги. Наприкінці заходу для восьмикласників була проведена вікторина для узагальнення отриманих знань.     

Категорія: Ліцейне життя м.Олександрія

 

Конкурс презентацій у стилі TEDx «Європа: від символів до спільних принципів»

Автор: feanen від 23-05-2024, 09:20, переглядів: 52

0

Від вміння переконливо і правильно говорити залежить ефективність вашої взаємодії з іншими людьми. А значить – ефективність і успішність вас як члена суспільства. Говорити так, щоб вас слухали дає TEDx.

Опановували новий формат учні 10-Г класу Центральноукраїнського наукового ліцеб-інтернату під час тематичного конкурсу презентацій команд у стилі TEDx "Європа: від символів до спільних принципів" (в рамках реалізації проєкту Євроклубу "Астра" "Європейський горизонт: ідеї, цінності, символи").

Категорія: Ліцейне життя