Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » » Навчально-виховна практика з вивченням іноземних мов 10-ті класи (7 червня)

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Навчально-виховна практика з вивченням іноземних мов 10-ті класи (7 червня)

Автор: Французан від 11-06-2018, 10:52, переглядів: 1 230

0

Сьогодні дуже хвилюючий день нашої навчально-виховної практики з вивченням іноземних мов, тому що зранку ми (учні 10-А класу) готувалися до виступу, на якому представили три країни.

Представником Ірландії був Леприкон у виконанні Колісніченка Марка. Він провів невеличку вікторину на знання звичаїв, традицій та національних особливостей Ірландії. Також глядачі змогли вивчити кілька фраз ірландською мовою. Наші однокласники представили надзвичайно складний у виконанні ірландський танець. Інша країна, про яку ми розповідали, була Японія. До нас завітав справжній японський самурай (Чейке Артем). Інформація про Японію з використанням фраз японською усім дуже сподобалася, а національний японський танець у виконанні наших однокласниць зірвав бурхливі овації. Ще однією країною була Мексика, про яку ми також розповіли гімназистам. Велике захоплення викликав запальний мексиканський танець у нашому виконанні. На завершення виступу наша однокласниця Ланецька Еліна заспівала пісню «Umbrella».

Після виступу директор облкомплексу Коротков Анатолій Єгорович поділився своїми враженнями і згадав перші кроки ансамблю «Пролісок» з виконанням цих національних танців. Ми дуже раді, що традиції народного хореографічного ансамблю «Пролісок» підтримуються новими поколіннями танцюристів.

Решта дня пройшла з хорошим настроєм відповідно до робочого плану.

На організаційній лінійці 10-Б клас разом з іншими гімназистами переглянули виступ 10-А класу. Всі підтримали дітей оплесками. Це було неймовірно гарно.

Після цього весь клас обговорив виставу «Goldilocks». Учні остаточно розподілили свої обов’язки та відпрацювали їх.

По завершенню репетиції 10- Б клас відвідав обласну універсальну бібліотеку ім Д.І. Чижевського. Перше, що побачили гімназисти були роботи скульптора  Євгена Василевського, які надовго залишаться в пам’яті дітей. У відділі рідкісної книги, учні побачили старовинні зразки книг: Підручник з математики 1703 року, слов’янський рукопис 1390 року, Апостол тощо. Розповіді бібліотекара були надзвичайно захоплюючими та цікавими.

Повернувшись, гімназисти в останній раз перед майбутнім виступом прорепетирували свою виставу. Всі виклались наповну, адже розуміють свою відповідальність за успіх постанови.

З нетерпінням  ми чекаємо завтрашнього виступу.

Категорія: Навчання / Ліцейне життя / Англійська мова / Літня мовна школа

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.