Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » » Святий Миколай, до нас у гості завітай!

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Святий Миколай, до нас у гості завітай!

Автор: Французан від 19-12-2015, 11:06, переглядів: 1 470

0 Святий Миколай, до нас у гості завітай!

19 грудня – День святителя Миколая, архієпископа Мир Лікійських, чудотворця.

У сьогоднішніх умовах, коли світ стає все більш жорстоким і егоїстичним, образ святителя Миколая служить нагадуванням, що тільки милосердя і любов до ближнього можуть бути правильною відповіддю на всі світові проблеми і життєві негаразди. День пам'яті Миколи Чудотворця – це свято любові і милосердя.

Миколай Чудотворець відомий як умиротворитель ворогуючих, рятівник від смерті і захисник несправедливо засуджених. Він вважається покровителем моряків, купців, мандрівників і дітей, з якими найбільше в народі пов'язано ім'я цього святого.

Традиційно у цей день у нашому закладі панує особлива атмосфера, всі заздалегідь готуються до свята, напередодні отримали подарунки (теплі шапочки з шарфами) від Голови обласного осередку громадської організації Всеукраїнської екологічної ліги Віталія Приходька.

Святий Миколай, до нас у гості завітай!Ведучі свята Неля Мазур, Альона Велика, Євген Циганко, Єлизавета Жилінчук, Олесь Поліщук нагадали присутнім легенди та перекази про Миколая.

Учні «задобрили» святого веселими піснями та танцями. Але особливо звучала пісня «Україна – це ти», нагадуючи усім, ми – частина рідної землі, і своєю любов’ю та відданістю можемо зберегти її.

Наприкінці свята усі присутні разом із хором виконали пісню «Ой хто, хто Миколая любить» та отримали подарунки від адміністрації облкомплексу. Бажаним гостем, який теж отримав подарунок був Ігор Волкотруб – син нашого випускника, що загинув під час АТО.


Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.