3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

День самоврядування

Автор: anna_garifylina від 13-03-2015, 15:37, переглядів: 1 356

0

День самоврядуванняВесь навчальний процес школи в цей день проходив під чітким контролем дублерів адміністрації школи.

І для того, щоб уроки проходили у нормальному режимі, потрібна була ретельна підготовка. Заздалегідь «майбутні вчителі» ознайомилися з навчальним матеріалом, який вони повинні дати учням. Самостійно складали конспекти уроків, підбирали цікавий матеріал. Отже, «майбутні вчителі» проявили неабияку наполегливість і старанність, щоб підготуватися до уроків.

Усі з великим нетерпінням чекали  цього дня та хвилювалися. Але, як потім з’ясувалося, хвилюватися було нічого. Учні класів були задоволені. Уроки сподобалися, бо  все проходило цікаво і захоплююче. Учні отримали задоволення ще й від того, що їхні знання були оцінені високими балами.

День самоврядуванняТакож, до Дня учнівського самоврядування у гімназії відбувся товариський матч з волейболу між учнями та вчителями. Перемогу здобула команда учнів.  

Завершився День самоврядування в школі підсумковою нарадою керівників та лідерів учнівського самоврядування, під час якої старшокласники поділилися враженнями про захід, обговорили результати своєї діяльності. Досягнення цього дня стали безцінним досвідом, залишивши в нашій пам'яті незабутні враження і спогади на все життя.  

Більше фото тут

Категорія: Гімназійне життя м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.