Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » » Першовересень із присмаком пороху

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Першовересень із присмаком пороху

Автор: Французан від 1-09-2014, 16:02, переглядів: 1 955

0

Першовересень із присмаком пороху1 вересня – це особливе свято в житті кожної людини. Гучний дзвоник, милі посмішки учнів, барвисті айстри – ці головні прикраси урочистого заходу створюють завжди особливий настрій.

На жаль, цьогорічне свято потьмарене трагічними подіями на Сході нашої держави, де триває війна, розв’язана зовнішнім агресором.

Як ніколи, гімназисти прийшли у вишиванках, віночках з жовто-блакитними стрічечками та прапорцями, як ніколи вигукували: «Слава Україні!» – «Героям Слава!» – це підкреслювало патріотичні почуття учнів. Тому з тривогою у душі, але з гордістю у серці вони готували концертну програму.

Першовересень із присмаком пороху11-А виконав хореографічну композицію «Щастя є», Антоніна Задорожна, яка тільки-но влилася до гімназійної родини, – пісню «Лелека». Гостя свята Іванна Неділенко піснею «Весна» від душі запросила звідусіль приїжджати в Україну.

Наймолодші учасники свята, учні школи мистецтв, підняли усім настрій хореографічною композицією «Кольорові парасольки», Стефанія Пасіка – піснею «Школярі-школярики».

А Єлизавета Стоянова разом з учнями 7, 10-А класів фінальною композицією вразила своєю емоційністю та ще раз підкреслила: Україна – це всі ми від Донбасу до карпатських полонин.

Символічною цьогоріч була тема першого уроку «Україна – єдина країна». Адже сьогодні, як ніколи, вихователі повинні докласти всіх зусиль до справи виховання в наших учнів людської гідності, мужності, взаємоповаги, вміння шанувати родину, школу та єдину Україну.

Першовересень із присмаком порохуНа цьому наголосили у своїх виступах директор облкомплексу А.Є.Коротков та протоієрей, настоятель Благовіщенського храму м.Кіровограда Євгеній Назаренко, який благословив учнів, учителів та батьків на новий навчальний рік.

Цього року батьківські комітети кожного класу ухвалили рішення не дарувати вчителям квітів до Дня знань. Натомість зібрані кошти переслали українським військовим у зоні АТО.

Хочеться, щоб найшвидше запанував мир та спокій на нашій землі і перед майбутніми поколіннями відкрилися нові горизонти, перспективи та стабільне майбутнє!!!

 



Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.