3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Перший дзвоник

Автор: Французан від 3-09-2013, 13:58, переглядів: 3 381

0

Знову вересень ступив на наш поріг,

Свято святкує вся наша країна.

Своє майбутнє – зміну молоду

Благословляє нині Україна!

Перший дзвоникОсь і настав він, очікуваний день для всієї дітвори – день зустрічей, усмішок, день першого шкільного дзвоника. Ми за доброю традицією зустрічаємо Перше вересня – початок нового навчального року, як велике і радісне свято. Перший дзвоник – довгоочікувана та радісна подія не тільки для учнів та їхніх батьків, але й усіх небайдужих до майбутнього нашої держави.

Цього дня відкривається перша сторінка гімназійного життя для п’ятикласників та обласних 10-х класів і починається незвіданий і , водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень.

Зі словами вітання до учнів гімназії звернувся директор облкомплексу, народний артист України, професор Анатолій Єгорович Коротков та гості свята: директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту Кіровоградської ОДА Ельза Володимирівна Лещенко, проректор з наукової роботи КДПУ імені Володимира Винниченка Микола Ілліч Садовий та священик кафедрального собору Свято-Різдва Пресвятої Богородиці отець Михаїл.

Перший дзвоникПрикрасою свята стали хореографічні композиції «На зеленому лужку» та «Деревенская кадриль», яку виконали наймолодші учасники свята – учні школи мистецтв, «Барбарики»  учні 6 класу гімназії-інтернату, «Подоляночка» - учні 10-А класу, «Моя Марусечка» - учні 8 класу. Учень 11-В класу Шулімов Станіслав з гордістю виконав пісню про Україну. А десятикласниця Єлизавета Стоянова, подарувала пісню «Мій рідний край».

Після закінчення свята вихователі провели перший урок присвячений 75-й річниці утворення Кіровоградської області «Кіровоградщина – мій рідний край!».




Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.