Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Година памʼяті та вдячності «Сила нескорених»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Година памʼяті та вдячності «Сила нескорених»

Автор: gerwetis від 2-10-2024, 08:13, переглядів: 26

0

1 жовтня ми відзначаємо велике свято – День Захисників і Захисниць України. В сьогоднішніх реаліях ми кожного дня і вголос і подумки висловлюємо свою вдячність нашим дорогим мужнім і хоробрим воїнам, хвилюємося за них і бажаємо повернутися до своїх родин цілими й не ушкодженими.

 10 – Б клас відзначив цей день годиною памʼяті та вдячності «Сила нескорених». Говорили про історію заснування свята у 2014 році та його звʼязок із Покровою Пресвятої Богородиці. Ідея заступництва Божої Матері – захисниці від ворогів – сягає своїм корінням у козацькі традиції. У цей день ми вшановуємо українських героїв різних епох та сучасних захисників і захисниць України.

 Ми дякуємо всім, хто боронить нашу незалежність і маємо згадати кожного, хто віддав життя за Україну. Наша подяка – не щось абстрактне, адже у кожного з нас є рідні, друзі, просто знайомі, котрі захищають державу і нас. Учні 10 – Б класу розповіли про близьких їм людей, які зараз знаходяться на війні. Сьогодні саме вони – люди різного віку, різного роду занять – є головними для усіх нас. Вони ціною неймовірних зусиль і самовідданості творять нашу історію, історію сильної і незалежної держави. Бажаємо мужності й витримки нашим дорогим воїнам та їх родинам.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.