3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Кава хоробрих

Автор: feanen від 24-05-2024, 08:07, переглядів: 71

0

У нашому місті щойно відкрили громадський хаб «Простір хоробрих» для роботи з військовими та їхніми родинами. Тут відбуватимуться освітні заходи, надаватиметься психологічна допомога для дітей і дорослих, проводитиметься арттерапія. На базі хабу вже працює кавʼярня «Кава хоробрих». Про це 11-Б дізнався від Алли Олександрівни Кондакової, яка була присутня на відкритті закладу. Вона розповіла про те, що з кожної чашки кави, з кожного тістечка, купленого там, перераховуються кошти для ЗСУ. Тому учні 11-Б класу вирішили відвідати кавʼярню. Хаб розташований у 3-5 хвилинах від нашого ліцею на вулиці Віктора Чміленка у приміщенні колишнього палацу культури ім. Компанійця.

Нас привітно зустріла Яна Пшеніцина, директорка благодійного фонду «Полк Святослава Хороброго». Вона розповіла про мету створення та плани подальшої діяльності закладу, про те, як був оформлений його інтерʼєр. 

Переступивши поріг хабу, одразу відчуваєш затишну, сповнену поваги і вдячності до наших захисників та їх родин атмосферу. На стінах фото військових Третього полку, прапор, подарований нашим чемпіоном Олександром Усиком. Тут зберігаються частини страшної вибухової зброї у безпечному стані, місце для приготування кави сконструйоване з ящиків для військового знаряддя, є дронарня. І все ж у відвідувачів одразу створюється позитивний настрій – приємно пахне кавою, багато світла, білі столики й полиці для книг і різних дрібничок, квіти. Почесне місце займає піаніно, також пофарбоване у білий колір. Звичайно ж, в 11-Б було кому зіграти декілька мелодій! Випадковий відвідувач може тут не лише відпочити й випити кави, але й купити футболку з вишивкою виробників та майстрів Кропивницького, деякі вироби волонтерів. 80%, зароблених з продажу цих речей піде на потреби наших Збройних Сил.

Дуже радимо відвідати «Каву хоробрих»!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.