3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Математичний олімп

Автор: feanen від 16-05-2024, 16:03, переглядів: 68

0

З 10 по 13 травня в Київскому національному університеті імені Тараса Шевченка, відбулася VІ Всеукраїнська олімпіада з математики для учнів 5-7 класів імені Юлії Здановської. На олімпіаду з'їхалися 60 юних обдарувань з 20 областей України. Цьогоріч до олімпіади долучилися й учні Центральноукраїнського наукового ліцею-інтернату Кіровоградської обласної ради: Діордіца Артем (5 клас), Хотєєв Владислав (6 клас) та керівник команди Сорока Світлана Миколаївна. Два дні поспіль тривали запеклі математичні бої, в понеділок, 13 травня, учні героїчно апелювали свої задачі, а переможці й учасники отримали омріяні дипломи та подарунки:
- Діордіца Артем - диплом ІІІ ступеня;
- Хотєєв Владислав - диплом учасника.

Впродовж насичених чотирьох днів відбулися цікаві змагання, змістовне спілкування з батьками та вчителями, учні познайомились зі студентами, прогулялися Києвом, відвідали цікаву екскурсію в музеї "Становлення української  нації".

Дякую нашим Збройним силам за те, що навіть в умовах війни дають змогу розвивати нашу освіту, щоб наші юні математики мали можливість готуватися та змагатися.
Все буде Україна!
Слава Україні!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.