Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » День пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

День пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Автор: feanen від 9-05-2024, 13:07, переглядів: 57

0

До дня пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, у  10-Г класі вихователем Гончар С.Б. була проведена година пам'яті  "Ніколи знову" та  майстер-клас з виготовлення брошки "Мак".
Мак є символом пам'яті про Другу світову війну та її жертв в Україні та Європі та за однією з легенд, мак проростає там, де пролилась козацька кров.
Друга світова війна, яка тривала від 1939 до 1945 року, вважається найкривавішою в історії людства. На території України в ті часи велося чимало жорстоких бойових дій. А тому важливо пам'ятати про ті величезні жертви, які принесла перемога над нацизмом. Лише в Україні під час війни загинуло понад 8 млн людей.
Сьогодні, як і в роки Другої світової війни, Україна воює з агресором. Наша боротьба триває щоденно від 2014 року, і ми неодмінно переможемо, бо захищаємо рідну землю, боронимо своє право вільно обирати майбутнє. Для нас це війна за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності проти імперських амбіцій підступного агресивного сусіда-злочинця. Міць наших Захисників є запорукою існування держави та збереження прав людини.
Пам'ятаємо! Перемагаємо!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.