Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Інтерактивна бесіда «Безпека на дорозі- безпека життя»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Інтерактивна бесіда «Безпека на дорозі- безпека життя»

Автор: feanen від 9-05-2024, 08:50, переглядів: 125

0

Що може бути важливішим за людське життя? Особливо гостро це питання постає у воєнний час, коли людина сама відповідальна за власне здоров’я та життя. Війна та негативні соціальні наслідки, які вона спричинила, повністю змінили життя українського народу. Це стосується і сфери дорожнього руху та експлуатації транспорту, безпека якої зазнала додаткових загроз. Незнання або невміння дотримуватися певних правил часто призводить до втрати не тільки здоров'я, а навіть життя. Як ми знаємо, що з кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах. А це в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому, щоб зберегти своє здоров'я та життя потрібно завжди чітко дотримуватись встановлених Правил дорожнього руху. В рамках Тижня безпеки життєдіяльності «Правила для пішоходів шануватимуть люди – скрізь тоді порядок буде!» в 11-Г класі була проведена Інтерактивна бесіда « Безпека на дорозі- безпека життя».

Під час бесіди учні поглибили знання про дорожні знаки та згадали правила поведінки на дорозі, розглянули певні проблемні ситуації, які можуть трапитись на дорозі, та знайшли вихід з них. переглянули та обговорили навчальні відеоролики, виконали цікаві інтерактивні завдання.

Зробили висновок, що потрібно берегти своє життя та здоров’я, неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху, не забувати про власну безпеку та безпеку інших учасників дорожнього руху! І пам'ятаємо, що безпека дорожнього руху - це життя!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.