Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Привітання А.Є.Короткова з ювілеєм від учнівського колективу ліцею

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Привітання А.Є.Короткова з ювілеєм від учнівського колективу ліцею

Автор: feanen від 20-01-2024, 11:08, переглядів: 109

0
Шановний Анатолію Єгоровичу! 
Учнівський колектив ліцею вітає ВАС із прекрасним Ювілеєм!
Для нас Ви – приклад людини, яка усе життя робила важливу справу і може пишатися її результатом. 
Ви були солістом та директором заслуженого ансамблю танцю України “Ятрань”, який увійшов в історію як один з найвідоміших українських творчих колективів. Його тріумфальні виступи у різних країнах світу переконливо демонстрували унікальність, красу і надзвичайно потужну енергетику українського мистецтва. 
Але справою усього Вашого життя є створення дитячого хореографічного колективу “Пролісок” і нашого навчального закладу. 
Протягом 28 років наш ліцей декілька разів змінював назву. Незмінним з перших років існування закладу лишилося одне: усі знають його як Школу КОРОТКОВА! Усі знають, що вона для тих, хто хоче взяти високий старт на шляху здійснення амбітних планів.
Стратегія успіху дійсно є брендом ліцею Короткова. 
І мова не лише про те, що саме наш заклад вже традиційно займає почесне місце у рейтингу навчальних закладів України, а в Кіровоградській області йому немає рівних. Ліцей Короткова – це і якісне навчання, і можливість проявити себе на позакласних заходах, на сцені, у науковій діяльності. Це і досвід комунікації з людьми різного віку, і можливість знайти справжніх друзів.
Ми дуже вдячні ВАМ, Анатолію Єгоровичу, за два роки життя і навчання у ліцеї, насичені важливими і яскравими подіями. Ми бажаємо Вам миру і здоровʼя, родинного затишку і злагоди, приємного спілкування з близькими людьми і, звичайно ж, подальшої участі в житті нашого ліцею та ансамблю! 
Ми впевнені, такі люди, як Ви, не зупиняються ніколи!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.