Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Інформ-досьє видатних особистостей України

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Інформ-досьє видатних особистостей України

Автор: feanen від 26-05-2023, 07:58, переглядів: 138

0

23 травня бібліотекарі відділу абонементу провели в Центральноукраїнському науковому ліцеї-інтернаті захід на тему «Інформ-досьє видатних особистостей України». 

Особа – творець історії. Кожне покоління, кожна нація пишається своїми видатними людьми. І зараз, коли Україна виборює свою ідентичність та незалежність, особливо важливо вивчати і знати тих постатей, які творили історію нашої країни. Актуальним для нас стає вислів відомого письменника Д. Оруела: «Хто контролює минуле, той контролює майбутнє. Хто контролює теперішнє, той контролює минуле».

На заході учні 10-В класу (класний керівник Подгорна Н. А.) мали змогу поглибити та розширити свої знання про визначних загальновідомих постатей України – державних, громадських та культурних діячів. Також удосконалити свої знання про П. Могилу, П. Орлика, М. Аркаса. Про історію виникнення знаменитої пісні «Ой, у лузі червона калина», та хорову капелу О. Кошиця, яка прославила Україну на весь світ. На заході школярі були зацікавлені, активно задавали питання в ході розмови та висловлювали свої думки.        

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.