Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Міжнародний день боротьби з наркоманією і наркобізнесом

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Міжнародний день боротьби з наркоманією і наркобізнесом

Автор: feanen від 2-03-2023, 14:58, переглядів: 199

0

01.03.2023 року у 10-в класі було проведено інформаційно-тематичну годину на тему “Міжнародний день боротьби з наркоманією і наркобізнесом”.

Мета: розширення знань учнів про наркоманію; приведення учнів до розуміння переваг здорово­го способу життя; виховання почуття відповідальності за власне життя і дії, а також, за життя інших людей.  

Цивілізоване суспільство давно намагається знайти більш ефективні методи боротьби проти незаконного розповсюдження наркотиків. За даними ООН  зараз в світі налічується більше 200 мільйонів хворих на наркоманію. Під час заходу Шарапов Рамір розповів, як застерігати себе від вживання наркотичних речовин та про радикальні міри боротьби різних країн з наркобізнесом. Країни, які є найбільшими постачальниками наркотиків - Бразилія, Колумбія та Перу. Тільки США витрачає 54 млрд доларів на боротьбу з наркобізнесом.

Учні обговорили причини та наслідки вживання наркотичних препаратів. В теперішній час, широке поширення в світі отримали синтетичні наркотичні речовини, які виробляються і потрапляють в тіньовий обіг в обхід чинного законодавства. Висока популярність цих речовин серед підлітків та молоді обумовлена доступністю придбання через мережу інтернет та низькою вартістю в порівнянні з «класичними» наркотиками.

У заході взяли участь Анан’єв А. та Шарапов Р. Учні приготували змістовну презентацію та продемонстрували фрагмент фільму: «Вуличний кіт на прізвисько Боб».  

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.