Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Виховна година ”Бабин Яр:без права на забуття"

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Виховна година ”Бабин Яр:без права на забуття"

Автор: dend від 30-09-2022, 10:25, переглядів: 233

0

В 11-Б класі пройшла виховна година: “Бабин Яр:без права на забуття” ,присвячена трагічним подіям в Бабиному Яру. Десятки тисяч євреїв, а також людей інших національностей - є символом трагедії Голокосту та нацистських злочинів в Україні є символом трагедії Голокосту та нацистських злочинів в Україні.

81 років тому німецька окупаційна влада без жодних пояснень наказала всім киянам єврейської національності зібратися на вулиці Мельника (нині – Мельникова). Люди не знали, навіщо їх збирають, а тому прийшли добровільно. Вони думали, що їх хочуть просто вивезти з міста. З 29 вересня 1941 року колони євреїв йшли на вірну смерть. За кілька днів німці розстріляли 34 тисячі єврейських чоловіків, жінок та дітей. Усього у Бабиному Яру було вбито 150 тисяч невинних людей, у тому числі й представників інших національностей. Учні ³переглянули документальний фільм «Трагедія Бабиного Яру у спогадах тих, хто вижив…».

Трагічні події нашого історичного минулого переконливо доводять, що проблема збереження культури міжнаціональних відносин у суспільстві та толлерантного ставлення до людей різних національностей ніколи не втрачає актуальності.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.