3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Живи в безпеці

Автор: feanen від 6-05-2022, 11:44, переглядів: 284

0 3 травня в Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Є. Маланюка  для учнів 5 класу відбулася  zoom-конференція «Живи в безпеці».
Під час заходу  завідувачка відділом мистецтв Шевченко Інна Миколаївна ознайомила ліцеїстів із цікавою та актуальною літературою: «Цивільна оборона і цивільний захист», «Безпека життєдіяльності», «Правила пожежної безпеки для дітей», а також познайомила присутніх із представниками Головного управління ДСНС України у Кіровоградській   області.  Заступник начальника ВСГР та ПЗ ЦЗД Погрібна Євгенія Русланівна розповіла дітям про правила безпеки під час евакуації населення,  небезпечні заміновані знахідки. Фахівець відділу інформації та комунікацій з громадськістю Бакай Аліна Сергіївна провела тренінги «Якщо тобі страшно. Кроки подолання» та «Паніка. Чотири кроки подолання». Особливо сподобалася дітям вправа-руханка «австрійський дощ», яку діти пообіцяли виконати вдома разом з батьками.  
Конференцію було проведено у формі діалогу. Учні жваво відповідали на запитання, отримали багато цікавої інформації і загалом гарно провели виховний час. А найголовніше те, що учні зробили для себе правильні висновки і пообіцяли, що ніколи не будуть зволікати правилами безпеки. Цей захід дітям дуже сподобався, і вони з радістю чекатимуть наступної зустрічі.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.