Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Виховнагодина « Соборна мати Україна, одна для всіх, як оберіг!»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Виховнагодина « Соборна мати Україна, одна для всіх, як оберіг!»

Автор: dend від 25-01-2022, 10:50, переглядів: 250

0

21.01.22 в11-В класі до дня  Соборності України, булапроведена виховна година « Соборна мати Україна, одна для всіх, як оберіг!»

22 січня Українавідзначає День Соборності, приурочений до Акту об'єднання цього дня УкраїнськоїНародної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Україна – рідний край, земля з багатовіковою історією,мальовничою природою, чарівною піснею, працелюбними, мудрими й талановитимилюдьми. Ми горді зватися українцями. Поклик рідноїземлі завжди відчували наші прадіди й діди, й ті, хто живе в Україні та когодоля закинула на чужину. І де б не був українець, захвилюється аж до сліз, почувши ріднеслово. Ліцеїсти зазначили, що ідея української соборності єоднією з основоположних складових національної ідеї. В українській мові термін«соборний» вживається у значенні об’єднаний, неподільний, а «соборність» – яквластивість, тобто об’єднаність, цілісність, неподільність. 

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.