Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Зустріч з С. М. Ткаченком, поетом, ветераном АТО у музеї І. К. Карпенка-Карого (11-Б)

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Зустріч з С. М. Ткаченком, поетом, ветераном АТО у музеї І. К. Карпенка-Карого (11-Б)

Автор: dend від 19-10-2021, 09:44, переглядів: 2 284

0 12 жовтня  до Дня українського козацтва та Дня захисника України в літературно-меморіальному музеї І.К. Карпенка-Карого відбулася  зустріч учнів 11-Б  з  ветераном Збройних Сил України, учасником АТО, підполковником запасу Сергієм Ткаченком. Сергій Миколайович поділився з учнями спогадами про перебування  в зоні операції об’єднаних сил, а також познайомив зі своєю поетичною творчістю.
Він - автор двох поетичних збірок: «Я знаю, що моїй душі потрібно» та  «Півсотні п’ятий автобат “Чорний Ліс”». Остання написано на честь п’ятиріччя створення 55-го окремого автомобільного батальйону «Чорний ліс»  в смт Лісовому, заступником командира якого був сам С. Ткаченко. В авторському виконанні прозвучали вірші: «Гімн автобата», «Присвята загиблим побратимам», «Привітні помахи долонь» та ін. Примірник збірки «Півсотні п’ятий автобат “Чорний ліс”» з дарчим написом  Сергій Миколайович подарував музею та бібліотеці  нашого ліцею-інтернату. Ліцеїсти прощалися з поетом і воїном з почуттям великої поваги до його життєвої позиції та вчинків.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.