Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Тематична лінійка: «Захисникам України присвячується»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Тематична лінійка: «Захисникам України присвячується»

Автор: dend від 14-10-2021, 11:29, переглядів: 302

0

Україна – країна героїв. За довгу історію у нас були і великі князі, і хоробрі козаки, і відчайдушні захисники. Щоб перерахувати усіх наших героїв, нам би не вистачило і стометрового аркуша паперу.

Українці у всі часи та понад усе цінували свою свободу. І значною мірою через це воювати нам доводилось багато і часто. Доводиться і нині. Захищати себе від нападників і не допустити завоювання території. Хто б міг подумати, що брати до рук зброю українцям доведеться й у третьому тисячолітті.

Саме вшануванню пам`яті героїв-захисників України була присвячена тематична лінійка «Захисникам України присвячується», яку провели 12.10.2021 року учні 10-В класу.

Під час лінійки учні зазначили, що герої творять дійсність, герої формують обличчя світу – вчора, сьогодні і завтра, бо вони готові віддати все, і в тому числі своє життя, щоби осягнути свою мету, щоби здійснити свою мрію.

Діти наголосили на тому, що сьогодні від нашого покоління в цілому і кожного з нас зокрема залежить, чи звучатимуть гордо і могутньо “Україна” і “Український народ” в третьому тисячолітті на вершинах людської цивілізації, чи кануть у забуття, зазнавши духовної і фізичної смерті.

Учні 10-В класу закликали всіх присутніх бути гідними великої слави героїв України, які твердо вірили, діяли, знали: Українська нація зродилася тоді, коли в її обороні впала перша крапля червоної української крови на чорну українську землю. Українська нація існуватиме доти, доки хоча б один українець буде готовий покласти своє життя в її обороні.

Слава Україні! Героям слава!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.