Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Вікторина « Як добре ми знаємо правила дорожнього руху?»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Вікторина « Як добре ми знаємо правила дорожнього руху?»

Автор: dend від 20-09-2021, 11:26, переглядів: 517

0

15.09.21. в рамках тижня знань з безпеки життєдіяльності «Вивчаємо, знаємо, виконуємо!» у 11-В класі була проведена   вікторина « Як добре ми знаємо правила дорожнього руху?». Метою вікторини було – розширювати знання учнів про дорогу, як проїжджу частину, про дорожню розмітку та пішохідний перехід; сприяти розвитку та формуванню практичних навичок правильного переходу дороги, дотримання правил дорожнього руху; виховувати здоров’язберігаючі компетентності в учнів, почуття відповідальності за власне здоров’я.  Всі люди протягом свого життя є пішоходами і пасажирами різного транспорту. Під час вікторини, ліцеїстам було наголошено про необхідність дотримання правил дорожнього руху. Учні відповідали на питання  про безпеку на дорогах, яку мають створити пішохід і пасажир і показали досить глибокі знання з правил дорожнього руху.

Важливо не лише знати правила дорожнього руху ,а й обов’язково їх виконувати! І якщо ми завжди будемо відповідальними, уважними, обережними, то збережемо своє власне життя і здоров’я і оточуючих людей!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.