Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Година спілкування у 10-А класі «Вогонь наш друг, та не завжди - чекати можна і біди!»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Година спілкування у 10-А класі «Вогонь наш друг, та не завжди - чекати можна і біди!»

Автор: dend від 11-11-2020, 13:41, переглядів: 414

0

5 листопада у 10-А класі було проведено годину спілкування «Вогонь наш друг, та не завжди - чекати можна і біди!». Десятикласники дізналися багато нової інформації, а також повторили матеріал, засвоєний з минулих років.

У підсобних спорудах, офісних, виробничих і житлових будинках завжди існує ймовірність загоряння. Пожежа в будинку може швидко охопити досить великі площі при наявності в ньому швидкогорючих рідин і твердих горючих матеріалів. Знання ознак запалення дозволяє своєчасно виявити і ліквідувати вогнище. Практично всі знають, що при пожежі дзвонити потрібно, в першу чергу, по телефону 01. Необхідно розуміти, що чим швидше на місці опиняться рятувальники, тим швидше буде локалізовано пожежу. Це, в свою чергу, дозволить уберегти майно і життя людей під час пожежі. У квартирі, охопленої вогнем, можуть перебувати тварини, люди, в тому числі і діти.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.