Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » У 10-Б класі відбувся круглий стіл "Безпека на дорозі – показник культури нації".

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

У 10-Б класі відбувся круглий стіл "Безпека на дорозі – показник культури нації".

Автор: dend від 15-09-2020, 07:06, переглядів: 467

0

У 10-Б класі відбувся круглий стіл «Безпека на дорозі – показник культури нації. Основні правила поведінки на транспорті, автошляхах та залізниці».

Не зважаючи на те, що ми з вами знаємо ці правила, на дорогах України щодня гинуть і травмуються люди. А тому ми ще раз повторили ці правила, розширили та закріпили свої знання щодо причин виникнення небезпечних ситуацій на дорогах та способів їх уникнення. Дуже часто до трагічних наслідків приводить сьогодні користування мобільними телефонами, аудіоплеєрами з навушниками під час переходу доріг та поблизу залізничного полотна. Найчастіше таких порушень припускається молодь. Ми закликаємо дбайливо ставитися до власного здоров’я та життя і завжди дотримуватись правил безпечної поведінки на вулицях та дорогах. Сама наша небайдужість до свого і чужого життя, особиста дисциплінованість може змінити ситуацію на дорогах. Розумна поведінка водіїв ,пасажирів і пішоходів, ввічливість один до одного, культура і взаємопорозуміння забезпечуватимуть досягнення зниження правопорушень як водіями так і пішоходами, зберігатимуть тисячі людських життів.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.