3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Інтелект і здоров’я

Автор: dend від 5-09-2020, 08:49, переглядів: 510

0

Перший урок у 10-В класі був присвячений темі «Інтелект і здоров’я», а допомогли його провести працівники бібліотеки ім. Є. Маланюка.

Людину завжди цікавив стан її здоров’я, видатні філософи та державні діячі розмірковували про нього, часто вони ставили здоров’я людини в один ряд з такими філософськими категоріями як “щастя”, “краса”, “душевна рівновага”.

Інтелектуальний розвиток вимагає напруженої праці й певних вольових зусиль. А рівень інтелекту залежить від кількості витраче­них на його розвиток сил, від здоров’я людини, її імунітету.

Бібліотекарі надали рекомендації як загартовувати своє тіло та покращити інтелект, а учні доповнювали їх.

Також ліцеїсти пригадали українські народні прислів’я та приказки про здоров’я, зокрема, найвідоміше: «В здоровому тілі – здоровий дух». Успіх кожного з нас досягається великими зусиллями волі та фізичними навантаженнями. А це доступно лише тим, хто здоровий і фізично, і духовно.

Разом з працівниками бібліотеки ми не оминули глобальну проблему сьогодення – пандемію COVID19, нагадали правила особистої гігієни( ретельно мити руки з милом, не торкатися обличчя руками, уникати скупчення людей, дотримуватися дистанції та носити маску), впевнились, наскільки важливо зміцнювати імунітет, стежити за своїм самопочуттям, загартовувати своє тіло.

Наостанок, бібліотекарі провели вікторину «Що ти знаєш про епідемії людства та коронавірус?», яка показала, що учні розуміють всю складність ситуації й знають, як потрібно поводитись під час епідемії.

Волошина О., Животовська О.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.