Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Інформаційна година до Дня боротьби з раком

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Інформаційна година до Дня боротьби з раком

Автор: dend від 8-02-2020, 10:34, переглядів: 452

0

Щорічно 4 лютого світова громадськість відзначає Всесвітній день боротьби з раковими захворюваннями, який організований Міжнародним протираковим союзом. Цей День покликаний привернути увагу громадськості до профілактики раку, раннього виявлення та лікування цього захворювання.

У світі смертність серед дорослого населення від онкологічних захворювань займає третє місце серед усіх причин смертності після серцево-судинних захворювань та травматизму. А у дитячому віці - друге місце, поступаючись лише нещасним випадкам. Таку тенденцію фахівці пов’язують з різними обставинами: збільшенням тривалості життя, забрудненням навколишнього середовища, шкідливими звичками, гіподинамією, спадковістю та іншими причинами.

Онкологічні захворювання є однією з основних причин захворюваності та смертності в усьому світі. У 2019 р. від цієї патології померло близько 9,6 млн. людей. Саме проблемі захворювання на рак й була присвячена інформативна година, яку було проведено в 10-В класі 04.02.2020 року.

Турбота про власне здоров’я, відмова від шкідливих звичок, регулярне проходження профілактичних оглядів та звернення до лікаря при появі найменших сумнівів щодо стану свого здоров’я — це шлях до повноцінного та якісного життя

Ваше здоров’я залежить від вас самих. Любіть себе – дбайте про своє здоров’я!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.