Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Булінг у дитячому середовищі: причини, наслідки та шляхи його подолання

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Булінг у дитячому середовищі: причини, наслідки та шляхи його подолання

Автор: feanen від 1-10-2018, 10:05, переглядів: 984

0

Учні 9 класу Кіровоградського облкомплексу (гімназія-інтернат–школа мистецтв) ІІ ступеня провели годину спілкування на тему: «Булінг у дитячому середовищі: причини, наслідки та шляхи його подолання» .

Під час виховного заходу обговорювали питання взаємовідносин між однокласниками, дізналися про основні ознаки булінгу, його види та прояви між дітьми, згадали про кримінальну відповідальність підлітків та їх батьків за цькування й травлю у школі.

Наприкінці заходу, учні зазначили: «Люди можуть подобатися один одному більше або менше, але це не привід переслідувати і ображати. Пропагування здорових стосунків, толерантності та вміння бути гарними друзями, однокласниками, людьми – це головний спосіб запобігання булінгу і створення безпечної, приязної атмосфери у школі».

Щоб зупинити явища образ та задирань з боку кривдника, потрібно пам’ятати, що не можна ігнорувати навіть найменший прояв цькування, адже розібратися з ситуацією можна лише спільними зусиллями педагогів, психологів, соціальних працівників, дітей і тільки, якщо вчасно звернути увагу на проблему.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.